ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

11/4/2012 ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Στο Ρέντη και στη  τελική φάση του 1ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του   ΟΛΠΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αττική βρέθηκε η Σχολή μας με τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν  εκτός της Σχολής μας οι Σχολές  Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Ταύρου,  και Μεγάρων,  ενώ τη διοργάνωση επισκέφτηκε και αντιπροσωπεία με αθλητές, προπονητές και γονείς από την Σχολή της Ξάνθης.
Περισσότεροι από 400 νεαροί ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας  στα γήπεδα που προπονούνται οι πρωταθλητές της πρώτης ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γεμίζοντας χαρά τους γονείς τους που παρακολούθησαν τους αγώνες από τις εξέδρες.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους, οι αθλητές μας και οι γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας μας, κύριο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά  των Σχολών Ποδοσφαίρου. Ο κύριος Βαλβέρδε δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία των παιδιών στο Ρέντη, προσθέτοντας ότι αυτοί οι νεαροί αθλητές μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μετά την λήξη των αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε. κύριο Γιώργο Παύλου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία του τουρνουά, το οποίο δίνει την δυνατότητα στην ευρύτερη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να έρθει πιο κοντά.  
Συνεχίζοντας τόνισε την αναγκαιότητα και παράλληλα την επιθυμία των Σχολών για τη διεξαγωγή περισσότερων παρόμοιων  διοργανώσεων, όπου οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να μάθουν μέσα από τους αγώνες και να αναπτύξουν το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε. Επιπλέον εξέφρασε τη βούληση της Διοίκησης για την καθιέρωση του τουρνουά ως ετήσιου θεσμού και την επέκτασή του σε πανελλαδικό επίπεδο όπου θα εντοπίζονται τα νέα ταλέντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. 
Ο κ. Παύλου κατέληξε τονίζοντας ιδιαίτερα ότι είναι πολύ σημαντική για τους γονείς η συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα τουρνουά το οποίο διοργανώνεται με τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που εγγυάται η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, σύντομοι χαιρετισμοί και παράδοση δώρων στα παιδιά από τους Αντιπροέδρους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. κ. Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη, τον Γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας, κύριο Τάσο Μητρόπουλο, από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κύριο Χαράλαμπο Ζελενίτσα, τον Τεχνικό Σύμβουλο και Scout κύριο Γιώργο Αμανατίδη και  το στέλεχος της Ακαδημίας κύριο Βασίλη Νάνο. Βραβεία παρέδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος του Ομίλου Forthnet, επίσημου χορηγού των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Κωνσταντίνος Ανανιάδης  και ο εκπρόσωπος της PUMA, επίσημου προμηθευτή ιματισμού των Σχολών, κύριος Ερρίκος Ασλάνης.

Οι εκπλήξεις για τα παιδιά και τους γονείς συνεχίστηκαν όταν οι ποδοσφαιριστές της Α’ Ομάδας, Φρανσουά Μοδέστο και Ρόι Κάρολ, εμφανίστηκαν στο γήπεδο και βράβευσαν τους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες της διοργάνωσης! Τα παιδιά πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μοιράστηκαν δώρα από την E.A. SPORTS και φρούτα  από την DOLE, η οποία στήριξε το τουρνουά από την έναρξή του.


ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ