ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

8/1 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΕΛ - ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤ/ΤΙΟΥ 2-2

Στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς η ομάδα μας ήρθε ισοπαλία 2-2 με την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα της ομάδας της ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου.

Ο αγώνας είχε μία άγρια ομορφιά για  όσους το παρακολούθησαν, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους αθλητές των δύο ομάδων να δίνουν εκατέρωθεν συγχαρητήρια. 

Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Παλαιολόγο στο 6΄και  στο 36΄ο Ζάνιος σε ωραία προσπάθεια μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα το σουτ πλασέ βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην αντεπίθεση  ο Μπίρμπας  με σουτ πλασέ  έφερε το παιχνίδι στα ίσα .

Στο 58΄η ομάδα μας με τον Παλαιολόγο έκανε το 2-1 αλλά οι πανηγυρισμοί κράτησαν λίγο αφού στο 59΄με σουτ του Γκούμα έγινε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε.Λ

Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος , Παπαγεωργίου Δημ. (75΄Μαίσογλου), Ndoj Νάνος (46΄ Χαλιώτης ), Ποδαράς, Rroshi (58΄Παπασχόλης), Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης,  Καρλατήρας, Ζάνιος. 


Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το  Σάββατο  13/1  και ώρα 15.15 στο γήπεδο Βατώντα την Ακαδ.Αρτάκης.

Την Τετάρτη 10/1 στο γήπεδο Φύλλων θα γίνει και το παιχνίδι με τον ΑΟ Έραπος Χαλκίδας που είχε αναβληθεί.